•  
Share this page:

22 January 2015

Artikel fra Søfart af Søren L. Hviid, Journalist

Efter design og bygning af Kinas første cruisefærge på rekordtid ser KNUD E. HANSEN-direktør lokale partnerskaber som vejen frem på det kinesiske marked.

”Glem alt om markedsanalyser, hvis du vil ind på det kinesiske marked for skibsdesign. Til gengæld kommer du langt med den rette lokale forretningspartner,” siger Finn Wollesen, administrerende direktør for det rådgivende skibsingeniørfirma KNUD E. HANSEN.

Helsingør-virksomheden KNUD E. HANSEN har en alenlang referenceliste af ikke mindst passagerskibsdesigns, men har netop gennemført sin debut som skibsdesigner over for en kinesisk kunde af et passagerskib specifikt til det kinesiske marked.

Resultatet er ro/pax-cruise-færgen ‘San Sha 1 Hao’, leveret fra Bohai Shipbuilding Heavy Industries for nylig efter et usædvanligt hurtigt design- og byggeforløb.

Finn Wollesen fortæller, at KNUD E. HANSEN i 2012 blev kontaktet af Shanghai-skibsdesignvirksomheden CS Marine, der ønskede en vestlig partner i forbindelse med, at de ville give tilbud på designet af et nyt statsejet passagerskib, som skulle bygges hos Bohai Shipbuilding – et værft, der ikke tidligere havde bygget passagerskibe.

Related Pages

120 m RoPax for the South Chinese Sea
  • Vessel type: Ferries and RoPAX
  • Vessel name: San Sha 1 Hao
  • Project number: 12123
Read more
We are proud of being the designer of San Sha 1 Hao – the first customized RoPax designed for the Chinese market
Read more
X
Sign up for our newsletter